Klar til å bli en skremmende vampyr?

Det er rart hvordan visse ting blir en del av kulturen vår, selv om det egentlig ikke eksisterer. Jeg mener, vampyrer er ikke ekte, men selve konseptet rundt det har fått enormt med oppmerksomhet, spesielt i skjønnlitteratur og i filmer. Og det er vel først og fremst derfra vi har fått den største påvirkningen, til den grad at vampyrfilmer er noe den gemene hop ser frem til. Det er klart, når man har sexy vampyrer som Brad Pitt på det store lerretet er det nok fritt frem til å fantasere at de faktisk er ekte. Og noen liker å late som litt mer enn andre. Se bare på at man kan sminke seg som en vampyr. Det er noe som kanskje er spesielt populært blant damene, og vampyr sminke for dame er noe veldig mange gjør. 

Og er det noe du føler kan være et kult kostyme for deg for Halloween eller en annen fest, så nøl ikke! Det er i det minste bedre enn å bruke generiske kostymer fra diverse superhelter. De har jo i stor grad tatt over, så det er alltid gøy å se noen som gjør en ekstra innsats og kler seg ut som noe helt annet. Så kan det hende at du er litt usikker på hva du skal gjøre, og hvor du kan finne sminken nødvendig. For selv om den vanlige sminken du bruker kan også påføres, så er det mer ved nød. For det finnes faktisk vampyr sminke for dame som er laget for akkurat det. Da får du den perfekte fargen og nyansen du er ute etter, og som passer for en vampyr. 

Trenger du hjelp?

Det å fullføre en slik look behøver ikke å være så vanskelig som du tror. Du kan også gå uten kostyme, med bare sminke påført, men du vil da ikke få et fullendt look, et look som du kanskje er ute etter? Og det er jo like greit å gjøre når du er først i gang. Og det er jo noe særlig spesielt og tiltrekkende med en sexy vampyr, av en eller annen grunn! Men det er i det minste noe litt annerledes, og utenfor normen i forhold til det vi ser som mest av i dag. Og bare det er vel en god nok grunn til å gjøre det, slik at man kan stå litt ut i mengden samtidig.

Om du er usikker så bør du for all del lese gjennom tips og råd om hvordan du gjør det. Om du kjøper et sminkesett for vampyr så kommer det ofte med guider om hva du bør gjøre, og hvordan det ser best ut. Du kan også følge lenken vår så kan den også hjelpe deg til å finne frem til det du er ute etter. 

Bli en blodtørstig, sexy vampyr til Halloween, så kommer alle de andre deltagerne til å huske deg. Og det er jo litt gøy i seg selv bare det! Lykke til, dette blir bra!